Train de Toetser Verpleegtechnische Handelingen (TDTV)

Train de Toetser Verpleegtechnische Handelingen (TDTV)

Startdatum:

Meerdere startdata

Locatie:

Utrecht

Toelating:

Werkzaam in de zorg

Vaardigheden voor toetsers in de zorg

Veel zorgorganisaties werken met interne toetsers. Dat zijn verzorgenden of verpleegkundigen die zelf bevoegd en bekwaam zijn voor verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijk zijn voor het toetsen van collega’s in de praktijk. Daarvoor heb je vaardigheden nodig, maar moet je ook goed kunnen communiceren en feedback geven.

De Wet BIG en de Kwaliteitswet Zorginstellingen vragen om medewerkers die bekwaam én bevoegd zijn.

De training ‘Train de toetser verpleegtechnische handelingen (TDTV)’ kun je zelfstandig Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

SVOZ kwaliteitsgarantie helpt jou, om zo snel en deskundig mogelijk, het aftoetsen van collega’s op BIG vaardigheden onder de knie te krijgen.

Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk Incompany training) de opleiding te volgen. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart.

Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

Meerdere startdata:
9 april 2024, 19 september 2024, , ,
Duur:
2 maanden
Lesdagen:
3
Kosten:
€ 594

* Kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed.
Direct inschrijven

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl

Opleidingen die je misschien interessant vindt