Goed opgeleid zorgpersoneel is de basis voor het leveren van topzorg

Goed opgeleid zorgpersoneel is de basis voor het leveren van topzorg

Ontdek de trainingen en opleidingen van SVOZ.

Met een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde docenten en uitgebreide HRM- en subsidieondersteuning, levert SVOZ hoogwaardige incompany zorgopleidingen op jouw locatie. Onze bewezen aanpak garandeert trainingen en opleidingen die voldoen aan de hoogste standaarden in de zorgsector.

Incompany trainingen en opleidingen

Wij brengen het klaslokaal naar jou toe. Onze incompany trainingen en opleidingen zijn ontworpen om direct binnen jouw zorginstelling te worden geïmplementeerd, waardoor jouw medewerkers leren in een vertrouwde omgeving met directe toepassing in de praktijk.

Leren op jouw manier

Bij SVOZ staan jouw behoeften centraal. We begrijpen dat iedereen anders leert en
leeft. Daarom zijn onze zorgopleidingen ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw
persoonlijke omstandigheden.

Advies en ondersteuning bij de aanvraag van subsidies

SVOZ kan je helpen bij het aanvragen van subsidies voor onze gecertificeerde opleidingen. We bieden ondersteuning bij het aanvragen van nationale regelingen, zoals de Subsidieregeling Praktijkleren en het Stagefonds Zorg, en adviseren over regionale en Europese fondsen. Indien nodig werken we met gespecialiseerde accountantskantoren om de volledige aanvraag, administratie en het beheer van subsidies, zowel lokaal als landelijk, te regelen.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij jouw zorgprofessionals verder kunnen helpen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl
Neem contact op
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.