Over ons

SVOZ, opleidingen in de zorg speelt al sinds 1973 een belangrijke rol in het opleiden en trainen van medewerkers in de zorgsector. In die 46 jaar is SVOZ uitgegroeid tot de grootste particuliere onderwijsinstelling en de specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg. Onze opleidingen zijn actueel, flexibel, persoonlijk en praktijkgericht. Al deze kenmerken ziet u terug in de leertrajecten die SVOZ door heel Nederland aanbiedt, zowel incompany als in open inschrijving

Het MBO-College van SVOZ biedt verschillende versnelde én verkorte erkende mbo-opleidingen aan. Deze opleidingen zijn bedoeld voor (jong) volwassenen die werken of gaan werken in de zorgsector. De SVOZ Zorgacademie verzorgt hoogwaardige en resultaatgerichte specialisaties en managementopleidingen. SVOZ Training en Advies heeft een uitgebreid aanbod van trainingen die zijn gericht op de directe zorgverlening, management & coördinatie en opleiden & begeleiden.

Kwaliteit

SVOZ heeft verstand van zorg en onderwijs en deze kennis delen wij graag met onze deelnemers en opdrachtgevers. SVOZ staat voor kwaliteit en dat is terug te zien in de resultaten. Gemiddeld 95% van onze deelnemers haalt met succes de eindstreep! Onze opleidingen en trainingen kwaliteitsgarantie en zijn volledig gecertificeerd. Zij komen daarom over het algemeen in aanmerking voor subsidie- en belastingvoordelen. Wij verzorgen al onze opleidingen ook op de gewenste locatie van de Werkgever, zonder meerkosten en door heel Nederland.

Bekijk voor meer informatie het Verslag van werkzaamheden 2017.

Ons team

SVOZ bestaat uit een team van professionals uit de zorg. Benieuwd naar wat SVOZ voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 030 26 26 185 of e-mail info@svoz.nl.

Werken bij SVOZ?

Bekijk onze vacatures voor meer informatie.