Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS)

Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek (GVS)

Startdatum:

najaar 2024

Locatie:

Utrecht

Toelating:

Verzorgende niveau 3, verpleegkundige

De complexiteit in de zorg neemt toe en het aantal zorgvragers met complexe somatische aandoeningen (vaak gecombineerd met een achteruitgang van de geestelijke vermogens) stijgt. Deze toename van complexe zorg vraagt om de nodige deskundigheid en kennis van somatische ziektebeelden, alsmede een krachtige zorgverlener die de zorg in ‘de driehoek’ coördineert.
Daarom is het van belang om communicatieve vaardigheden te ontwikkelen waarmee je goed afgestemd kunt blijven met de cliënt, naasten en collega’s van eigen en andere disciplines.

De Gespecialiseerd Verzorgende Somatiek opleiding biedt een stevige basis voor verbetering van de regierol bij complexe somatische zorg. Tijdens deze opleiding wordt een vakinhoudelijke basis gelegd voor de multipathologie met aandacht voor rouw en verlieskunde, eigen regie, wonen en welzijn en participatie.

Toelatingseisen:

  • Min. Verzorgende of Verzorgende-IG (niveau 3)
  • Toelating met een vergelijkbaar diploma op min. mbo-3 niveau is alleen mogelijk na toestemming van zowel de examencommissie van SVOZ als de zorginstelling;
  • Min. 1 jaar werkzaam in de functie van Verzorgende of Verzorgende-IG.

Duur

De opleiding start met een introductiebijeenkomst gevolgd door 15 lesdagen (waarvan 2 online lesdagen van 4 uren) van 7 uren.

Kosten

€ 2.225,-. Boekengeld: € 120,-

Geïnteresseerd in deze opleiding? Schrijf je dan nu in via deze: link.

, , , ,
Duur:
10 maanden
Lesdagen:
15
Kosten:
€ 2.225

* Kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed.
Direct inschrijven

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl

Opleidingen die je misschien interessant vindt