SVOZ lanceert nieuwe website
januari 11, 2024

SVOZ lanceert nieuwe website

Welkom

Met veel plezier kondigen we de lancering van onze nieuwe website aan! Deze website levert een verbeterde ervaring voor bezoekers en onze gewaardeerde klanten. De site is gebaseerd op de vernieuwde SVOZ -huisstijl. Met lancering van de website is rekening gehouden met een frisse uitstraling, nieuwe functionaliteiten en een geoptimaliseerde gebruikerservaring. Hierdoor is het gebruikersgemak van svoz.nl verbeterd.

Neem snel een kijkje op onze vernieuwde website: SVOZ Homepage Wil jij een opleiding volgen via SVOZ? Bekijk dan snel onze Opleidingen.

SVOZ

is al sinds 1973 een vooraanstaande speler in het opleiden en trainen van zorgmedewerkers. In die jaren zijn we uitgegroeid tot één van de grootste particuliere onderwijsinstellingen in Nederland, gespecialiseerd in opleidingen voor de ouderenzorg. Als marktleider in Incompany opleidingen bieden we een breed scala aan trainingen en opleidingen aan. Onze ruime ‘open aanbod’ opleidingen en trainingen, verzorgen wij vanuit ons eigen opleidingscentra en skills-labs in Utrecht en Rijswijk. Een laagdrempelige e-learning, een verdiepende module of een complete niveau 3 of 4 opleiding in een moderne fysieke klasomgeving, onze docenten staan voor je klaar!

Onze missie

Het is onze missie om jou als zorgprofessional de juiste tools te geven die je nodig hebt om te excelleren in jouw vak. Dit betekent dat je bij SVOZ méér haalt dan je diploma; je krijgt de juiste kennis en vaardigheden mee om vol vertrouwen bij te dragen aan de meest hoogwaardige zorg.

Verhogen van zorgkwaliteit

Met een breed scala aan trainingen en (gespecialiseerde) opleidingen, gecombineerd met onze innovatieve blended learning aanpak, stellen we zorginstellingen in staat om hun teams te versterken en de kwaliteit van zorg te verhogen. Wij staan voor maatwerk, kwaliteit en betrokkenheid – zodat elke zorgprofessional zich kan ontwikkelen op een manier die bij hem of haar én bij jouw organisatie past.

Onderdeel van de Aethon Groep

SVOZ, samen met Aethon en Aelite, is trots onderdeel van de Aethon Groep. Ons gezamenlijke doel is het aanpakken van personeelstekorten in maatschappelijke sectoren, met de ambitie om Nederland mooier te maken. Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar om met goed opgeleide zorgprofessionals een betekenisvolle impact te maken in de zorg en daarbuiten.