Voortraject Verzorgende IG opleiding

Voortraject Verzorgende IG opleiding

Startdatum:

Meerdere startdata

Locatie:

Utrecht

Toelating:

Werkzaam in de zorg

Werken als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG heb je een dankbaar beroep. Je helpt mensen die langdurig zorg nodig hebben. Denk daarbij aan ouderen met lichamelijke, of psychische (dementie) aandoeningen. Je werkt in een verpleeghuis, verzorgingshuis, in de thuiszorg, of soms in een ziekenhuis. Vind je dat leuk en wil je solliciteren als Verzorgende IG, dan vragen werkgevers toch naar een minimale vooropleiding die je nodig hebt om als beginnend Verzorgende-IG te kunnen starten.

 

Versneld instappen in Verzorgende IG opleiding

Om de Verzorgende IG opleiding verkort te kunnen doen, heb je eigenlijk een diploma Helpende nodig.
Als je dit niet hebt, maar wel een mbo-diploma in een andere sector, of een vergelijkbaar niveau kunnen we je toch snel naar de Verzorgende IG opleiding leiden. Speciaal daarvoor hebben wij een Voortraject Verzorgende IG.

Uiteraard is ook dit traject volledig landelijk erkend en voorzien van de SVOZ kwaliteitsgarantie

Zijn er meerdere collega’s die dit traject willen volgen? Overleg dan met je teammanager en vraag een voorstel op maat aan, want wij verzorgen alle opleidingen ook incompany. We zullen jouw werkgever helpen met de aanvraag van subsidie voor de opleidingen.

Duur:
3 maanden
Lesdagen:
Investering:
€ 495

* Kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed.
Direct inschrijven

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl

Opleidingen die je misschien interessant vindt