Van VAG naar VIG (Verzorgende IG) opleiding

Van VAG naar VIG (Verzorgende IG) opleiding

Startdatum:

4 april 2024

Locatie:

Utrecht

Toelating:

Verzorgende niveau 3 of vergelijkbaar niveau

Van VAG (Verzorgende) naar VIG (Verzorgende IG)

De opleiding tot Verzorgende was in het verleden een goede stap om werkzaam te zijn in de zorg. Inmiddels is de zorg zoveel complexer geworden dat de Verzorgende onvoldoende vaardigheden kan en mag uitvoeren en de opleiding tot Verzorgende IG een passende stap is naar een bredere en passender inzetbaarheid. Dit is de reden dat veel oud opgeleid Verzorgenden graag een opleiding volgen om uiteindelijk ook het Verzorgende-IG diploma te behalen.

De opleiding Van VAG naar VIG (Verzorgende IG)

Deze opleiding (vooral gericht op volwassenen) bestaat uit het leren beheersen van een aantal algemene werkprocessen, zoals het kunnen herkennen van de gezondheidstoestand, het opstellen van het zorgplan en het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen. Daarnaast worden communicatievaardigheden en maatschappelijke kennis bijgebracht en zijn er keuzemodules als:

  • Keuzedeel A: Wijkgericht werken (code SBB: K0186)
  • Keuzedeel B: Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (code SBB: K0067)
  • Keuzedeel C: Ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking (code SBB: K0082) of:
  • Keuzedeel D: Ernstig meervoudige beperkingen (code SBB: K0233)

Verkorte SVOZ Verzorgende-IG opleiding: de snelste route naar je baan

SVOZ helpt je om zo snel en gemakkelijk mogelijk dit diploma in handen te krijgen. Gediplomeerd Verzorgenden ontvangen op basis van hun diploma vrijstellingen, waardoor de opleiding extra verkort kan worden doorlopen.

Werkgevers komen mogelijk in aanmerking voor subsidies voor jouw cursusgeld en voor het cursusgeld van collega’s bij meer inschrijvingen, of als de opleiding incompany wordt uitgevoerd.

SVOZ kwaliteitsgarantie© is uniek in Nederland. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen.

Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart.

Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

Duur:
10 Maanden
Lesdagen:
Investering:
€ 2.675

* Kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed.
Direct inschrijven

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl

Opleidingen die je misschien interessant vindt