Keuzedeel Assisteren bij Zorg en Welzijn

Keuzedeel Assisteren bij Zorg en Welzijn

Startdatum:

27 september 2024

Locatie:

Utrecht

Toelating:

Werkzaam in de zorg

Wil jij aan het werk in een zorg-gerelateerde organisatie, maar heb je geen relevante vooropleiding?
Dan is wellicht het keuzedeel Assisteren bij Zorg en Welzijn iets voor jou!

Dit traject biedt je een mooi opstapje voor het werken binnen de zorg. Tijdens de lessen leer je meer over het ondersteunen bij huishoudelijke werkzaamheden en het bieden van ondersteuning bij ADL activiteiten (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen, zoals hulp bij aan- en uitkleden, hulp aanbieden bij de maaltijden etc.), de beroepshouding en communicatieve vaardigheden. Ook oefen en toets je de vaardigheden met actieve werkvormen en is er ruimte voor verdieping op de theorie.

Momenteel is er veel behoefte aan ‘nieuwe zorgverleners’ zo kun je op deze manier kennismaken met het vak, maar ook met het leren en ontwikkelen van jezelf. Als je dit keuzedeel succesvol afrondt, ontvang je een landelijk erkend MBO-certificaat.

Toelatingseisen

Er zijn geen specifieke vooropleiding vereist; wel dien je min. 16 uren per week werkzaam te zijn bij een erkend leerbedrijf.

Erkenning:
SBB Keuzedeel Assisteren bij Zorg en Welzijn, code: K0745

Kosten

De kosten (in totaal € 1.470) worden meestal volledig via de werkgever vergoed. Voor particulieren is betaling in 2 termijnen mogelijk. Hierbij wordt wel een opslag van rond de 4% over de totaalprijs gehanteerd: 1e termijn van € 764,- (vooraf te voldoen); hierna volgt de 2e termijn van € 764,-.

Geïnteresseerd in dit traject? Schrijf je dan nu in via deze: link.

Duur:
5 maanden
Lesdagen:
7
Investering:
€ 1.470

* Kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed.
Direct inschrijven

Deze opleiding Incompany?

Alle opleidingen, trainingen en maatwerktrajecten zijn ook op locatie te verzorgen. Neem contact op met Yvette voor meer informatie of een vrijblijvende offerte

Yvette Dettingmeijer
0636249606
Yvette.dettingmeijer@svoz.nl

Opleidingen die je misschien interessant vindt