Zorgacademie

Verzorgenden voelen na een afgeronde basisopleiding op mbo-niveau 3 vaak de behoefte om zicht verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door zich te verdiepen in een rol als coördinator in de zorg of met een specialisatie in een bepaald aspect van de zorgverlening. Anderen kiezen juist voor een verticale loopbaan en focussen zich op leidinggevende taken en management vaardigheden. Voor deze mensen zijn de opleidingen van de SVOZ Zorgacademie. Hoogwaardige en resultaatgerichte opleidingen die deelnemers voorzien in de behoefte aan specialisatie en groei. Met deze korte, praktijkgerichte leertrajecten professionaliseren verzorgenden zich verder.

De rode draad door alle opleidingen van de Zorgacademie is het leren van en met elkaar. Niet alleen in de lesomgeving, maar ook vooral in de praktijk. Met onze jarenlange ervaring in het volwassenenonderwijs weten wij dat weer naar school gaan niet altijd meevalt. Daarom is de begeleiding door onze docenten en trainers is hierop afgestemd, zij zijn mensen uit de praktijk en specialist op hun vakgebied.

Bij het succesvol afronden van een opleiding van de SVOZ Zorgacademie ontvangen deelnemers een diploma. Voor de opleiding Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) is dit het ‘branche-erkende’ EVV-diploma. Deelnemers aan de EVV en GVP-opleiding dienen werkzaam te zijn bij een erkend leerbedrijf, opgenomen in de openbare register van erkende leerbedrijven van SBB: www.s-bb.nl