Wat is jouw Diploma waard?


 | SVOZJe staat er niet gelijk bij stil, maar je diploma heeft ook een ‘waarde’.

Zeker de betere, gewilde werkgevers in de zorg als bijvoorbeeld AxionContinu, Fokus en Amstelring hechten meer waarde aan een diploma van een de ene zorgopleider ten opzichte van een andere opleider.

De Zorg ligt al jaren onder een ‘vergrootglas’ van de politiek en verzekeraars; Het zou ’te veel kosten’ en de ‘gewenste kwaliteit wordt vaak niet gehaald’.

Veel werkgevers in de zorg zijn van hun geldstromen afhankelijk en hebben dan ook een actief kwaliteitsbeleid. Ze zoeken de beste werknemers of zoeken de beste opleiding voor werknemers die ze al in dienst hebben. Belangrijk is dan ook dat die opleiding (en dus jouw diploma) ‘waarde’ heeft en toekomstvast is.

De Inspectie van Onderwijs heeft ook dit jaar onze praktijkgerichte aanpak als zeer positief beoordeeld (volledig rapport). Daarnaast zijn al onze opleidingen landelijk gecertificeerd en dat is dan ook de reden dat wij volledige SVOZ kwaliteitsgarantie© op onze opleidingen en de gehaalde diploma’s kunnen bieden.

Onze opleidingen en trainingen zijn volledig gecertificeerd (SVOZ heeft onder andere het NRTO keurmerk en wordt geaccrediteerd voor haar branche-erkende opleidingen door het CZO).

Weet dus wat je diploma waard is! Vraag bij vergelijk van opleidingen altijd naar de laatste beoordeling van de Onderwijsinspectie (= najaar 2018) , certificering en garanties.

Onze filosofie: meer dan een diploma!

 | SVOZInstellingen in de zorg willen namelijk niet alleen zorgmedewerkers die een diploma hebben behaald, maar die ook de juiste vaardigheden hebben. Individueel mensen ‘sterk’ maken, maar ook ervoor zorgen dat zij goed in groepsverband samen kunnen werken, vormt de kern van onze filosofie. Onze studenten krijgen dan ook individuele begeleiding waar nodig.

De opleidingen zijn praktijkgericht. Ons Opleidingscentrum heeft daarvoor alle voorzieningen. Bovendien werken wij intensief met werkgevers in de zorg samen om dagelijkse praktijk, innovatie in de zorg en opleiding goed op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast zorgen wij er voor dat zij vanuit dezelfde klas hun opleiding voltooien. Wij bouwen zo aan een teamspirit, die zich vertaalt in een slagingspercentage dat al jaren boven de 80% ligt.

Jouw mening over kwaliteit van zorg-opleidingen telt!

‘Zorg’ is typisch iets wat je deelt en wat je steeds weer moet vernieuwen naar de veranderende omstandigheden waar verpleegkundigen en verzorgenden mee te maken hebben. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jouw mening over de kwaliteit en de waarde van jouw zorgopleiding. Deel het hieronder met ons: