Samen werken aan je droombaan in de zorg!

 | SVOZ

 
Jij wilt zo snel mogelijk worden opgeleid om de juiste diploma’s in handen te hebben voor je droombaan in de zorg.

Zo’n opleiding is een hele investering. Dan kun je er maar beter zeker van zijn dat je er ook écht iets aan hebt. Lees hier wat je diploma van SVOZ Waard is. Ben je er al uit? Schrijf je dan hieronder snel in voordat de opleiding ‘vol’ is:

Sinds 1973 is SVOZ een leider in het aanbieden van opleidingen in de zorg. De kern van onze filosofie is dat wij jou helpen die baan te krijgen. Voor ons is een opleiding méér dan een diploma. Werkgevers zoals bijvoorbeeld AxionContinu, Careyn, Amstelring en Fokus Wonen letten namelijk bij het aannemen van passend personeel op:

  • diploma’s die behaald zijn bij een landelijk erkende opleider’,
  • verzorgenden die goed in teamverband kunnen samenwerken,
  • verzorgenden die de juiste vaardigheden voor het vak hebben.

Daarom zijn onze opleidingen praktijkgericht (SVOZ kwaliteitsgarantie© ) en kunnen, naast dat je de opleiding kunt volgen aan ons opleidingscentrum in Utrecht, ook allemaal bij je werkgever worden gevolgd. Onze docenten zijn altijd bereikbaar voor je vragen. Ze helpen je ook je ‘sterker’ te maken als persoon en je voor te bereiden op de teamsamenwerking zoals dat in de praktijk gebeurt. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door en kennen al jaren een hoog slagingspercentage door de intensieve begeleiding van onze docenten.