SVOZ kwaliteitsgarantie©

 | SVOZSVOZ is al 45 jaar (sinds 1973) een begrip op het gebied van opleidingen en trainingen van medewerkers in de zorgsector. In die 45 jaar is SVOZ uitgegroeid tot de grootste particuliere onderwijsinstelling en de specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg. Onze opleidingen zijn actueel, flexibel, persoonlijk en praktijkgericht.

Een opleiding bij SVOZ biedt studenten een kwaliteitsgarantie bij de sollicitatie naar een baan in de zorg. Wij voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen, wij vinden het ook belangrijk dat onze kandidaten goed en praktijkgericht worden voorbereid op hun toekomstige baan.

 | SVOZ

Onze filosofie: meer dan een diploma!

 | SVOZInstellingen in de zorg willen namelijk niet alleen zorgmedewerkers die een diploma hebben behaald, maar die ook de juiste vaardigheden hebben.

Individueel mensen ‘sterk’ maken, maar ook ervoor zorgen dat zij goed in groepsverband samen kunnen werken, vormt de kern van onze filosofie. Onze studenten krijgen dan ook individuele begeleiding waar nodig.

De opleidingen zijn praktijkgericht. Ons Opleidingscentrum heeft daarvoor alle voorzieningen. Bovendien werken wij intensief met werkgevers in de zorg samen om dagelijkse praktijk, innovatie in de zorg en opleiding goed op elkaar aan te laten sluiten.

Daarnaast zorgen wij er voor dat zij vanuit dezelfde klas hun opleiding voltooien. Wij bouwen zo aan een teamspirit, die zich vertaalt in een slagingspercentage dat al jaren boven de 80% ligt.

Zekerheid en continuiteit

SVOZ biedt lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door!

 | SVOZ

Dat geldt zowel voor de opleidingen die worden gegeven in ons Opleidingscentrum als voor opleidingen op locatie bij werkgevers (Incompany). Ook hierbij gaan wij verder dan de Incompany opleiding zelf, wij denken graag mee het HR-beleid van onze klanten.

Ook helpen wij hen met de financiering van opleidingen via de aanvraag van subsidies.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie