Train-de-trainer Vaardigheidsonderwijs (TDT)

Inschrijven

Didactische vaardigheden voor trainers/toetsers in de Zorg

 | SVOZVeel zorgorganisaties werken met interne trainers/toetsers. Dat zijn Verzorgenden of Verpleegkundigen die zelf bevoegd en bekwaam zijn voor verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijk zijn voor het trainen en toetsen van collega’s in de praktijk. Daarvoor heb je didactische vaardigheden nodig, maar moet je ook goed kunnen communiceren en feedback geven.

De Wet BIG en de Kwaliteitswet Zorginstellingen vragen om medewerkers die bekwaam én bevoegd zijn. Deze training kun je zelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

In de training Train-de-trainer Vaardigheidsonderwijs voor volwassenen ontwikkel je vaardigheden om anderen te trainen én te toetsen.

SVOZ (SVOZ kwaliteitsgarantie©) helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen.  | SVOZZo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany training) de opleiding te volgen. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart.

Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

Programma

Toelatingsvoorwaarden
Je wordt toegelaten tot de opleiding als je:

Duur
2 lesdagen van 7 uur en 1 lesdag van 4 uur.

Praktische informatie

Kosten
€ 875,- De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie).
Boekengeld bedraagt € 32,50

Plaats & datum
Utrecht: 25 november 2022

Plaats & datum incompany
Op locatie, of in overleg

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor

Inschrijven