Train-de-trainer (TDT) start voorjaar 2024

Inschrijven

Didactische vaardigheden voor trainers in de zorg

 | SVOZ

In de training ‘Train de trainer (TDT)’ voor medewerkers in de zorg ontwikkel je vaardigheden om trainingen te kunnen geven. Je wordt op didactiek geschoold, dus op het geven van trainingen op de werkvloer (van vaardigheden).

Deze training kun je zelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

SVOZ (SVOZ kwaliteitsgarantie©) helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen.
Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany training) de opleiding te volgen. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart. Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

 | SVOZ

Programma

Toelatingsvoorwaarden
Je wordt toegelaten tot de opleiding als je:

Duur
2 lesdagen van 7 uur en 1 lesdag van 4 uur.

Praktische informatie

Kosten
€ 875,- De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie).
Boekengeld bedraagt € 32,50

Plaats, startdatum & rooster
Utrecht: voorjaar 2024

Plaats & datum incompany
Op locatie, of in overleg

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB.

Inschrijven