Train de Toetser Verpleegtechnische Handelingen (TDTV)

Vaardigheden voor toetsers in de zorg

Veel zorgorganisaties werken met interne toetsers. Dat zijn verzorgenden of verpleegkundigen die zelf bevoegd en bekwaam zijn voor verpleegtechnische handelingen en verantwoordelijk zijn voor het toetsen van collega’s in de praktijk. Daarvoor heb je vaardigheden nodig, maar moet je ook goed kunnen communiceren en feedback geven.

De Wet BIG en de Kwaliteitswet Zorginstellingen vragen om medewerkers die bekwaam én bevoegd zijn.

De training ‘Train de toetser verpleegtechnische handelingen (TDTV)’ kun je zelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

SVOZ (SVOZ kwaliteitsgarantie©) helpt jou, om zo snel en deskundig mogelijk, het aftoetsen van collega’s op BIG vaardigheden onder de knie te krijgen.

Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany training) de opleiding te volgen. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart.

 | SVOZ

Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

Programma

Toelatingsvoorwaarden
Je wordt toegelaten tot de opleiding als je:

Duur
3 dagdelen van 4 uur.

Praktische informatie

Kosten
€ 595,-

De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie).

Plaats,startdatum & rooster
Utrecht: 29 september 2023 – rooster

Plaats & datum incompany
Op locatie, of in overleg

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB.