Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) opleiding

Inschrijven

 | SVOZ

Werken als eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV)

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) ben jij de spil tussen je cliënt, mantelzorgers en collega-zorgverleners. Je coördineert de zorg en bewaakt de kwaliteit van zorgverlening en helpt zo je cliënt met een betere kwaliteit van leven. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor jouw client, maar ook voor jouw collega’s en andere disciplines.

De gemakkelijkste weg naar je baan; de opleiding eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) | SVOZ

Deze opleiding kun je (voor jou grotendeels kostenloos), of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

Voor branche-erkende opleidingen krijgt de werkgever hiervoor namelijk mogelijk verschillende subsidies. Hij sluit perfect aan bij de opleiding Verzorgende, niveau 3. Ook als je contactverzorgende, zorgcoördinator, of persoonlijk begeleider bent heb je veel aan deze landelijk erkende opleiding.

Onze opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en is landelijk erkend (SVOZ kwaliteitsgarantie©). SVOZ helpt jou zo om snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen.

Via het werk deze opleiding volgen, met minimale kosten voor je werkgever

Wij vinden de combinatie van online leren en klassikaal erg belangrijk. Zo kun je thuis aan de slag en je vragen stellen tijdens de les of online aan de docent. SVOZ helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany opleiding) de opleiding te volgen.

Een incompany opleiding wordt betaald door je werkgever. De werkgever kan  dan zelf de startdatum bepalen en er zijn  interessante subsidiemogelijkheden die soms een deel van de studiekosten dekken!

Inhoud: Vier verschillende modules

De opleiding is modulair opgebouwd en kent twee Proeven van bekwaamheid, die gebaseerd zijn op de kerntaken van de EVV. De titels van de modulen zijn:

  1. methodisch werken met een zorgplan
  2. coördinatie en continuïteit van zorg
  3. communicatie
  4. kwaliteitszorg

Toelatingsvoorwaarden

Om aan deze opleiding te beginnen, heb je een beperkte vooropleiding nodig. Je bent:

  • in het bezit van het diploma Verzorgende (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) of vergelijkbaar niveau
  • Je bent minimaal 16 uur per week werkzaam bij een voor dit niveau erkend leerbedrijf in de zorg

 | SVOZ

Programma

Landelijke erkenning & accreditatie
De opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is een erkende opleiding door de branche V&V. Bij diplomering ontvangt de deelnemer het insigne Eerst Verantwoordelijke Verzorgende. Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de V&VN, waardoor deelnemers (gestart vanaf 6 september 2017), die ingeschreven staan in het register van V&V 96 accreditatiepunten kunnen krijgen na diplomering.
NB Verpleegkundigen ontvangen bij afsluiting van de opleiding ook een diploma met insigne.

 | SVOZ

Praktische informatie

Kosten
De kosten (in totaal € 2.055,-) worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie). Voor particulieren is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt dan wel een opslag van rond de 4% over de totaalprijs gehanteerd: 1e termijn van € 1.070,- (vooraf te voldoen); hierna 2 termijnen van € 535,-.

Plaats & datum
Utrecht: 19 maart 2021

Duur
10 lesdagen inclusief begeleide intervisie tijdens de lesdagen.

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor
Inschrijven