Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) opleiding start 10 november

Inschrijven

 | SVOZ

Werken als eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV)

Als Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV) ben jij de spil tussen je cliënt, mantelzorgers en collega-zorgverleners. Je coördineert de zorg en bewaakt de kwaliteit van zorgverlening en helpt zo je cliënt met een betere kwaliteit van leven. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor jouw cliënt, maar ook voor jouw collega’s en andere disciplines.

De gemakkelijkste weg naar je baan; de opleiding eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV) | SVOZ

Deze opleiding kun je (voor jou grotendeels kostenloos), of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt.

Voor branche-erkende opleidingen krijgt de werkgever hiervoor namelijk mogelijk verschillende subsidies. Hij sluit perfect aan bij de opleiding Verzorgende, niveau 3. Ook als je contactverzorgende, zorgcoördinator, of persoonlijk begeleider bent heb je veel aan deze landelijk erkende opleiding.

Onze opleiding is gebaseerd op de CZO opleidingseisen voor de opleiding EVV. De opleiding is speciaal ontwikkeld voor volwassenen en is landelijk erkend (SVOZ kwaliteitsgarantie©). SVOZ helpt jou zo om snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen.

Via het werk deze opleiding volgen, met minimale kosten voor je werkgever

Wij vinden de combinatie van online leren en klassikaal erg belangrijk. Zo kun je thuis aan de slag en je vragen stellen tijdens de les of online aan de docent. SVOZ helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany opleiding) de opleiding te volgen.

Een incompany opleiding wordt betaald door je werkgever. De werkgever kan  dan zelf de startdatum bepalen en er zijn  interessante subsidiemogelijkheden die soms een deel van de studiekosten dekken!

Geïnteresseerd in deze opleiding? Schrijf je dan nu in via deze: link.
Wil je tevens gebruik maken van het STAP-budget geef dat tijdens je inschrijving meteen aan!

Het STAP-budget is speciaal bestemd voor scholing en ontwikkeling.
Werkenden en werkzoekenden kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling, te gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

De volgende aanvraagperiode voor dit budget start op donderdag 1 september 2022 om 10.00 uur.
Voor meer informatie klik: hier

Programma

Inhoud: 7 verschillende modules

De opleiding is modulair opgebouwd en kent twee Proeven van bekwaamheid, die in de praktijk worden uitgevoerd. De titels van de modules zijn:

• Module Vakinhoudelijk handelen
• Module Communicatie
• Module Samenwerking
• Module Toepassen van kennis
• Module Maatschappelijk handelen
• Module Organisatielidmaatschap
• Module Professionaliteit en kwaliteit

Toelatingsvoorwaarden

  • Minimaal mbo mbo-3 niveau Verzorgende (Verzorgende of Verzorgende-IG);
  • Minimaal  1 jaar werkzaam in de functie van Verzorgende of Verzorgende-IG;
  • Je bent minimaal 20 uur per week werkzaam bij een voor dit niveau erkend leerbedrijf in de zorg.
  • Toelating met een vergelijkbaar diploma op minimaal mbo-3 niveau is alleen mogelijk na toestemming van zowel de examencommissie van SVOZ als de zorginstelling.

Klik voor meer informatie over de inhoud van de opleiding op: Overzicht EVV

Landelijke erkenning & accreditatie

De opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is branche-erkend door CZO. Daarnaast is de opleiding voor 72 punten geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN. Punten worden alleen toegekend aan leden V&VN die lid zijn vanaf de aanvang van de opleiding. Bij diplomering ontvangt de deelnemer het insigne Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

NB Verpleegkundigen ontvangen bij afsluiting van de opleiding ook een diploma met insigne.

 | SVOZ

Praktische informatie

Duur
De opleiding start met een introductiebijeenkomst, gevolgd door 10 lesdagen van 7 uur (dit is inclusief 1 uur intervisie), verspreid over 30 weken (8 maanden).

Kosten
De kosten (in totaal € 2.100,-) worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie). Voor particulieren is betaling in termijnen mogelijk. Hierbij wordt dan wel een opslag van rond de 4% over de totaalprijs gehanteerd: 1e termijn van € 1.092,- (vooraf te voldoen); hierna 2 termijnen van € 546,-.
Het boekengeld bedraagt: € 78,45.

Plaats, startdatum & rooster 
Utrecht: 10 november 2023 – rooster

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor

Inschrijven