Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV)

EVV Opleiding volgen?

Wil jij doorgroeien en je verder ontwikkelen in het verbeteren van de kwaliteit van leven in verpleeg- en verzorgingshuizen? Dan kan je de branche-erkende vervolg opleiding EVV gaan doen. Deze opleiding sluit perfect aan bij de opleiding Verzorgende, niveau 3.

Na het behalen van deze opleiding ben je verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van deze client zodat hij of zij een betere kwaliteit van leven krijgt. Hiervoor coordineer je de (multi) disciplinaire zorg en draag je zorg voor de continuiteit hiervan. Je bent dan ook het aanspreekpunt voor jouw client, maar ook voor jouw collega’s en andere disciplines.

De opleiding zorgt ervoor dat je een zelfstandige, professionele zorgverlener wordt, die de belangen van de bewoner vertegenwoordigt en hiervoor ook opkomt.

Vier verschillende modules

De opleiding is modulair opgebouwd en kent twee Proeven van bekwaamheid, die gebaseerd zijn op de kerntaken van de EVV. De titels van de modulen zijn:

  1. Methodisch werken met een zorgplan
  2. Coördinatie en continuïteit van zorg
  3. Communicatie
  4. Kwaliteitszorg

Intervisie
In het kader van de professionalisering (en de rol van de EVV hierin) is begeleide intervisie in kleine groepen opgenomen in de opleiding. De praktijk en de persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Daarnaast kan de lesstof direct in de praktijk worden toegepast.

Incompany
Zijn er meerdere collega’s die de opleiding willen volgen? Vraag dan een voorstel op maat aan. Wij verzorgen alle opleidingen ook incompany.

Programma

Toelatingsvoorwaarden
Je wordt toegelaten tot de opleiding als je:

  • in het bezit bent van het diploma Verzorgende (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4) of vergelijkbaar niveau;
  • gedurende de opleiding werkzaam bent bij een niveau 3 erkend leerbedrijf.

Erkenning & Accreditatie
De opleiding Eerst Verantwoordelijk Verzorgende is een erkende opleiding door de branche V&V. Bij diplomering ontvangt de deelnemer het insigne Eerst Verantwoordelijke Verzorgende. Daarnaast is de opleiding geaccrediteerd door de V&VN, waardoor deelnemers  (gestart vanaf 6 september 2017), die ingeschreven staan in het register van V& V 84 accreditatiepunten kunnen krijgen na diplomering.

 | SVOZ

Duur
12 lesdagen inclusief begeleide intervisie tijdens de lesdagen.

Praktische informatie

Open inschrijving

Kosten
Voor particulieren is betaling in termijnen mogelijk: 1e termijn van € 1.037,40 (vooraf te voldoen); hierna 2 termijnen van € 518,70.
Bij betaling van het cursusgeld in 1 termijn wordt een korting toegepast van 4% = € 1.995,-.

Plaats & datum
Utrecht – 7 september 2018. De lesdagen worden op vrijdagen verzorgd.

Incompany

Heeft u een grotere groep die deze opleiding wil volgen? Wij geven ook opleidingen incompany. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Inschrijven