Werkbegeleider Zorg training

Inschrijven
 | SVOZ

Werkbegeleiders kunnen leerlingen begeleiden in hun studie en toepassing van die studie in de praktijk tijdens de beroepspraktijkvorming (BPV). Daarvoor krijgt een Werkbegeleider een korte training en ondersteuning bij het begeleiden en beoordelen van de deelnemers en hun bekwaamheid. De training voor Werkbegeleiders is opgebouwd uit drie thema’s:

• Voorbereiden
• Uitvoeren
• Terugkijken

Deze drie thema’s zijn afgeleid uit methodisch werken en begeleiden, zoals ze worden toegepast in het werk en de leerlingbegeleiding in zorginstellingen. Net zoals al onze trainingen en opleidingen, wordt deze training onder volledige SVOZ kwaileitsgarantie aangeboden.

Training volgen op eigen lokatie, zelfgekozen datum

Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany training) de training te volgen. Zo kun je zelf de data kiezen wanneer jullie met collega’s de opleiding willen volgen en zijn er voor je werkgever interessante subsidiemogelijkheden die vaak het grootste deel van de opleidingskosten dekken!

Programma

Doelgroep
Deze training is voor begeleiders van praktijkopdrachten en praktijkexamens van de opleidingen Helpende Zorg & Welzijn en Verzorgende-IG.

Duur
3 dagdelen van 3 uur

Praktische informatie

Open inschrijving

Kosten
Op aanvraag

Plaats & datum
Op aanvraag

Incompany

Kosten
Op aanvraag. De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie).

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor