Voortraject Verzorgende IG opleiding.

 | SVOZ

 | SVOZ

Werken als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG heb je een dankbaar beroep. Je helpt mensen die langdurig zorg nodig hebben. Denk daarbij aan ouderen met lichamelijke, of psychische (dementie) aandoeningen. Je werkt in een verpleeghuis, verzorgingshuis, in de thuiszorg, of soms in een ziekenhuis. Vind je dat leuk en wil je solliciteren als Verzorgende IG, dan vragen werkgevers toch naar een minimale vooropleiding die je nodig hebt om als beginnend Verzorgende-IG te kunnen starten.

Versneld instappen in Verzorgende IG opleiding

Om de Verzorgende IG opleiding verkort te kunnen doen, heb je eigenlijk een diploma Helpende nodig. | SVOZ Als je dit niet hebt, maar wel een mbo-diploma in een andere sector, of een vergelijkbaar niveau kunnen we je toch snel naar de Verzorgende IG opleiding leiden. Speciaal daarvoor hebben wij een Voortraject Verzorgende IG.

Uiteraard is ook dit traject volledig landelijk erkend en voorzien van de SVOZ kwaliteitsgarantie©

Zijn er meerdere collega’s die dit traject willen volgen? Overleg dan met je teammanager en vraag een voorstel op maat aan, want wij verzorgen alle opleidingen ook incompany. We zullen jouw werkgever helpen met de aanvraag van subsidie voor de opleidingen.

 | SVOZ

Programma

Voortraject Verzorgende IG.

  • Je wordt allereerst uitgenodigd voor een criteriumgericht interview waarbij we kijken naar je niveau en motivatie.
  • Vervolgens krijg je enkele diagnostische toetsen voor Nederlandse taal en rekenen.
  • Dan werk je ongeveer 2 maanden op het niveau van Helpende Zorg & Welzijn in een erkend leerbedrijf en maakt ondertussen 3 praktijktoetsen uit de Helpende opleiding.

Als je dit succesvol afrondt, kun je direct de verkorte Verzorgende-ig opleiding in.

Praktische informatie

De kosten van het Voortraject Verzorgende IG bedragen € 495,- De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed. Meer informatie.

Duur: 2-3 maanden

Voor meer informatie of om je aan te melden, neem dan contact met ons op: tel. 030-2626185.

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor