Verzorgende IG opleiding, MBO niveau 3. BBL voor volwassenen.

Inschrijven

 | SVOZ

Werken als Verzorgende IG, niveau 3

‘..Zoek je een baan met toekomst, waar je alle kanten mee uit kunt? Wordt dan Verzorgende IG..!

De Verzorgende IG steunt en verzorgt mensen die zichzelf niet kunnen redden. Door de vergrijzing in Nederland zijn er meer (zieke) ouderen en komen er steeds meer vacatures voor Verzorgenden IG. Het is een uitdagende baan waarbij je, naast algemene hulp en ondersteuning, ook jezelf steeds blijft ontwikkelen om ouderen met bijvoorbeeld dementie te begeleiden. Populaire instellingen als bijvoorbeeld AxionContinu, Careyn, Amstelring en Fokus Wonen hebben de keus. Zij letten bij het aannemen van passend personeel op:

  • diploma’s die behaald zijn bij een ‘erkende opleider’;
  • het goed in teamverband kunnen samenwerken;
  • vaardigheden die relevant zijn voor het vak.

Inhoud opleiding Verzorgende IG, niveau 3

Deze opleiding kun je (voor jou grotendeels kostenlooszelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt. Voor branche-erkende opleidingen krijgt de werkgever hiervoor namelijk mogelijk verschillende subsidies. De opleiding kent meerdere modules van alle werkprocessen die je in de praktijk nodig hebt als verzorgende. Daarnaast worden er algemene communicatie-vaardigheden geleerd en zijn er keuzedelen zoals:

  • wijkgericht werken (code SBB: K0186)
  • mensen met niet-aangeboren hersenletsel (code SBB: K0067)
  • ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking (code SBB: K0082) of,
  • ernstig meervoudige beperkingen (code SBB: K0233)

Klik voor meer informatie over de inhoud over de opleiding op: Overzicht opleiding Verzorgende IG.

SVOZ Verzorgende IG opleiding: de gemakkelijkste weg naar je baan

SVOZ helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany opleiding) de opleiding te volgen. Je werkgever betaalt dan je opleiding want er zijn voor hem interessante subsidiemogelijkheden die vaak het grootste gedeelte van de opleidingskosten dekken. Wij helpen hem bij de administratieve afhandeling! Ook kun je zo zelf de data kiezen wanneer jullie met collega’s de opleiding willen volgen.

Om aan deze opleiding te beginnen, heb je een beperkte vooropleiding nodig:

Programma

 | SVOZ

SVOZ kwaliteitsgarantie© is uniek in Nederland. De opleiding vindt zowel in de praktijk als op het opleidingscentrum plaats, in kleine groepen. Uiteraard voldoen onze opleidingen aan alle wettelijke eisen, maar als enige bieden wij een palet aan individuele begeleiding (zowel online als offline) en zorgen er voor dat deelnemers bij elkaar blijven in de klas waarmee zij zijn gestart.

 | SVOZ

Daarnaast bieden wij lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door! Wij hebben veel aandacht voor het groepsproces naast de ontwikkeling van individuele vaardigheden waar je werkgever op zal letten.

 | SVOZ

Praktische informatie

Plaats & datum
Utrecht, Maandag 25-03-2019.

Kosten: € 4.250,- De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie)
Voor particulieren is betaling in termijnen mogelijk: 1e termijn van € 2.210,- vooraf te voldoen, hierna volgen 3 termijnen van € 736,67
Het boekengeld bedraagt € 594,50.
Bij betaling van het cursusgeld in 1 termijn, wordt een korting toegepast van 4% = € 4.250,-

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor

Geinteresseerd?

Geef je interesse aan ons door en ontvang een VVV-bon ter waarde van €50,- als je meedoet met een opleiding bij SVOZ opleidingen in 2019.

Inschrijven