Helpende Plus opleiding. MBO, BBL voor volwassenen.

 | SVOZ

 | SVOZ

‘..Je werkt aan je kwaliteit en deskundigheid en dat maakt je interessanter voor werkgevers…’

Als Helpende Plus maak je de eerste opstap in je baan. Je kan en mag dan méér en werkt aan je kwaliteit en deskundigheid en dat maakt je interessanter voor werkgevers.

De volgende onderwerpen worden in de opleiding Helpende Plus behandeld:

  • onderkenning van de gezondheidstoestand op somatisch en psychosociaal gebied
  • zorg voor medicijnen
  • verzorgen van gele en rode wonden
  • zwachteltechnieken toepassen

Deze korte, intensieve praktijkgerichte opleiding draagt bij aan jouw inzetbaarheid als helpende. Op de opleidingsdagen verdiep je je in de theorie en oefen/toets je jouw vaardigheden in een skillslab. Vervolgens worden zoveel mogelijk vaardigheden in de praktijk getoetst middels de praktijkexamens.

Méér dan een diploma

Deze opleiding kun je (voor jou grotendeels kostenlooszelfstandig, of Incompany doen als je deze via je werkgever aanvraagt. Voor branche-erkende opleidingen krijgt de werkgever hiervoor namelijk mogelijk verschillende subsidies. Na de introductie bijeenkomst leer je in deze opleiding voor volwassenen in 6 dagen een aantal ADL vaardigheden, niet-complexe wondverzorging en medicijnen delen. Daar hoort ook de nodige achtergrondkennis van ziektes en basismedicijnleer.

 | SVOZ

Wij bieden daarmee één van de langste opleidingen voor een Helpende Plus waardoor de student het geleerde verantwoord kan toepassen in de praktijk.

Wij helpen jou deze nieuwe stap te zetten via deze praktijkgerichte opleiding die je in Utrecht op ons Opleidingsinstituut of bij jouw werkgever op lokatie kunt volgen.

Zoals al onze opleidingen is ook deze opleiding landelijk erkend en gecertificeerd en en voorzien van de SVOZ kwaliteitsgarantie©

Opleiding volgen op eigen locatie, zelfgekozen datum

SVOZ helpt jou om zo snel en gemakkelijk mogelijk de beste papieren voor die baan in handen te krijgen. Zo kun je ervoor kiezen om bij ons in het opleidingscentrum, of met een groep collega’s bij jou op het werk (Incompany opleiding) de opleiding te volgen. Je werkgever betaalt dan je opleiding want er zijn voor hem interessante subsidiemogelijkheden die vaak het grootste gedeelte van de opleidingskosten dekken.  Wij helpen hem bij de administratieve afhandeling! Ook kun je zo zelf de data kiezen wanneer jullie met collega’s de opleiding willen volgen.

 | SVOZ

Programma

Duur
Introductiebijeenkomst van 2 uur en 6 lesdagen van 8 uur.

Erkenning
Onderdelen uit Crebocode 23187 – kwalificatie Verzorgende IG Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), Crebocode 25491.

Praktische informatie

Open inschrijving

Kosten
De kosten worden meestal volledig via de werkgever vergoed (meer informatie). Voor particulieren is betaling in termijnen mogelijk: 1e termijn van € 611,- (1e termijn vooraf te voldoen), 2e termijn van € 611,- exclusief boeken: circa € 154,-.
Bij betaling van het cursusgeld in 1 termijn, wordt een korting toegepast van 4% = € 1.175,-.

Plaats & datum
Utrecht – Donderdag 04-04-2019.

Kosten
Op aanvraag

Plaats & datum
Op locatie, of in overleg

Arbeidsmarktpersectief: zie website SBB en de SVOZ realtime Zorg-banen Monitor

Geinteresseerd?

Geef je interesse aan ons door en ontvang een VVV-bon ter waarde van €50,- als je meedoet met een opleiding bij SVOZ opleidingen in 2019.

Inschrijven