Vacature administratief medewerker (8 uur per week)

SVOZ, opleidingen in de zorg te Utrecht, zoekt per direct een administratief medewerker voor de afdeling cursistenadministratie want we groeien maar door!

Functie-inhoud:

Als administratief medewerker ondersteun je de afdeling cursistenadministratie.

Hierbij moet je denken aan het verwerken van gegevens,  archiveren, opschonen van ons bestand en andere voorkomende lichte administratieve werkzaamheden.

Functie-eisen:

Je hebt MBO werk- en denkniveau, aangevuld met enige administratieve ervaring.

Verder ben je secuur, communicatief, zelfstandig en beschik je over een hands-on-mentaliteit.

SVOZ biedt jou als administratief medewerker een zelfstandige functie in een dynamisch en hecht zelfsturend team. Naast een prettige en open werksfeer wordt er met regelmaat een teamuitje of activiteit georganiseerd.

SVOZ, opleidingen in de zorg is een trainingsbureau/opleider die verspreid over Nederland opleidingen verzorgt in de zorg- en welzijnssector. Op onze hoofdvestiging in Utrecht werken 14 enthousiaste professionals aan het ontwikkelen en organiseren van het trainings- en opleidingsaanbod, dat wordt uitgevoerd door vaste docenten, freelance docenten en trainers.

SVOZ onderscheidt zich door een focus op klantgerichtheid en kwaliteit.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.svoz.nl.

Informatie over de functie kun je verkrijgen via Marja Aling, Medewerker Cursistenadministratie via tel. 030-2626185. Sollicitaties met CV kunnen gestuurd worden naar Sollicitaties@svoz.nl.