Nieuwe collega’s on board!

Intussen zijn zij al een maand aan de slag bij SVOZ, aan hen het woord:

Mijn naam is Daniëlle Bergsma, ik ben 52 jaar en woon in IJsselstein. Ik ben in verschillende functies en branches werkzaam geweest en heb verschillende opleidingen gevolgd waaronder HBO Toegepaste Psychologie, waarna ik een aantal jaar een eigen praktijk heb geleid waarbij ik jongeren begeleidde op het gebied van executieve vaardigheden.

Hierna heb ik een paar jaar als Front-Office Medewerker en Praktijkondersteuner Bedrijfsarts gewerkt. Via via kwam de vacature voor Projectcoördinator bij SVOZ mij onder ogen en hoewel ik niet actief op zoek was naar een andere functie, sprak deze vacature mij enorm aan: de afwisseling, dynamiek en het coördinerende aspect zijn mij op het lijf geschreven.

Na een heel prettig gesprek was het voor mij duidelijk dat ik deze uitdaging graag aan wilde gaan. Ik hoop dan ook dat ik in deze rol veel (toekomstige) opdrachtgevers op een enthousiaste manier van dienst kan zijn. Ik verheug mij op een leuke en afwisselende samenwerking!

Daniëlle


Ik ben Annemieke Klijnhout, 50 jaar en kom uit Arnhem. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen van 20 en 22 jaar. 32 jaar geleden begonnen als bejaardenverzorgende en daarna door gegroeid tot geriatrisch verpleegkundige. Ik heb op verschillende werkplekken gewerkt van thuiszorg tot verpleeghuis en in het ziekenhuis. De afgelopen 4 jaar was ik in dienst bij Aethon als praktijktrainer. Dit hield in dat ik de studenten meenam op de werkvloer om hen daar de skills van het vak te leren en af te toetsen. Dit zijn dan de medische studenten die via Aethon als uitzendkrachten worden ingezet in de zorg, om zo de “gaten” binnen de zorg op te vullen. Deze studenten volgen een scholing via Aethon en worden daarna ingewerkt op de werkvloer. Na het inwerken gaan ze zelfstandig aan de slag op niveau 2, 2+ of 3.

Hiernaast heb ik 2 jaar bij het Zorgcollege als docent gewerkt en gaf daar de praktische vakken van de Helpende 2+ en de Aethon scholingen. In 2021 heb ik de opleiding praktijkopleider afgerond en ben ik me meer gaan oriënteren op het onderwijs.

Sinds 1 januari 2022 ben ik werkzaam bij SVOZ als Coördinator Aethon, docent en onderwijsontwikkelaar. Momenteel ben ik bezig om de scholingen van Aethon, die nu nog verspreid over het land worden gegeven, te bundelen bij SVOZ. Hiervoor willen we op meerdere locaties een skills-ruimte opzetten om de studenten binnen hun eigen regio te kunnen opleiden. Begin april hopen we de eerste scholingen bij SVOZ te gaan geven.

Annemieke

Benieuwd hoe zij eruit zien? Kijk dan naar hun foto’s op onze teampagina!