Herziening mbo-kwalificatiestructuur najaar 2016

Vanaf 1 augustus 2016 zal een herziene mbo-kwalificatiestructuur ingevoerd worden. Deze aangepaste kwalificatiestructuur vormt de basis voor een nog betere en flexibelere aansluiting van opleidingen op de arbeidsmarkt. Uiteraard werkt ook SVOZ aan de ontwikkeling van opleidingen volgens de nieuwe structuur. In het najaar gaan de nieuwe opleidingen Verzorgende-IG en mbo-Verpleegkundige van start en bieden wij deze in de vorm van Blended Learning aan.

Blended Learning
Met Blended Learning wordt traditioneel contactonderwijs gecombineerd met online lesmateriaal. Dankzij het online materiaal studeren deelnemers gemakkelijk thuis aan de hand van interactieve films en bijvoorbeeld het oefenen van toetsen.

Kosten nieuwe opleidingen
Aangezien het aantal opleidingsuren voor het komende jaar nog niet bekend is, kan SVOZ ook nog geen prijs bepalen voor de opleidingen Verzorgende-IG en Verpleegkundige volgens de nieuwe kwalificatiestructuur. Vanwege het ontbreken van deze prijsinformatie bieden we deelnemers daarom de mogelijkheid aan om kosteloos te annuleren tot 1 maand voor aanvang van deze mbo-opleidingen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de invoering van de herziene kwalificatiestructuur gaat u naar website van de www.ihks.nl of kunt u contact met ons opnemen via info@svoz.nl.