Even voorstellen…Natasja, Alexandra, Jonne & Mieke

SVOZ groeit! Intussen zijn ze al een aantal weken aan boord, hieronder onze nieuwe collega’s aan het woord.

Op de afdeling Cursistenadministratie:
Natasja Collé, getrouwd, moeder van 3 kinderen wonende in het gezellige IJsselstein. De afgelopen jaren heb ik veel leerlingen,- studenten- en examenadministratie gedaan binnen het onderwijs. Voordat ik bij SVOZ kwam werken, werkte ik op het secretariaat bij Horus, een branchevereniging van Wettelijk Vertegenwoordigers. In mijn vrije tijd lees ik graag een tijdschrift en met 2 paardrijdende dochters ben ik regelmatig op de manege te vinden.

Het team van docenten/onderwijsontwikkeling:
Alexandra Murray, na vele jaren (26 incl. opleiding!) als verpleegkundige gewerkt te hebben, voelt het voor mij nu als de juiste tijd om gesteund door mijn eigen opgedane kennis, ervaring en passie anderen te helpen hun eigen kennis, kunde en passie te vinden en verbreden. Die kans krijg ik bij SVOZ.

Ondanks dat ik het heel spannend vind om nu ècht als docent aan de slag te gaan in plaats van in de rol als verpleegkundige, coach en teamleider als extra vaardigheid les te gaan geven, kijk ik enorm uit naar mijn nieuwe carrière en alle nieuwe kennis en ervaring.

Jonne Hienekamp, sinds 1 mei 2022 werkzaam als docent binnen SVOZ. Van oorsprong verpleegkundige en heb de HBO-V afgerond in het jaar 2015. Samen met mijn partner, zoontje en hond woon ik in Almere. Sinds mijn afstuderen, ben ik werkzaam geweest in het ziekenhuis, de thuiszorg en de laatste 5 jaar als kwaliteitsverpleegkundige binnen Amsta (psychogeriatrie). Hier vond ik, door het geven van scholingen en trainingen, mijn enorme enthousiasme voor didactiek.

Nadat ik de trainersopleiding had afgerond, wist ik hierna zeker dat ik richting het onderwijs wilde doorgroeien. Ik koos ervoor om dit binnen SVOZ te gaan doen. Ik sta bekend om mijn leergierigheid, doorzettingsvermogen en perfectionisme. Kwaliteit leveren, een band met elkaar opbouwen en eerlijkheid, is voor mij erg belangrijk. Oja, en ik ben altijd in voor een leuk spelletje.

Ik kijk uit naar onze samenwerking en alle uitdagingen die ik mag aangaan!

Mieke Cooijmans, een leven lang leren door jezelf te blijven ontwikkelen, daar sta ik voor.
Ontdekken waar je goed in bent, dit gaan doen en vervolgens uitbreiden. Zo begon ik na de HBO-V als verpleegkundige binnen de Nijmeegse ziekenhuizen en vervolgde ik mijn loopbaan als Indicatieadviseur bij wat nu CIZ is. Uiteindelijk bleek mijn passie de studie: Learning & Development in Organisations. Waarna ik met veel plezier werkte aan het ontwikkelen van leertrajecten en lesmaterialen.

SVOZ biedt mij een mooie kans om mijn onderwijskundige- en zorginhoudelijke expertise te combineren. Ik ga me bezighouden met kwaliteit, onderwijsontwikkeling en het docentschap. Mijn eerste werkdag binnen SVOZ was een bijzonder leuke ontmoeting met mijn collega’s. Uitdagingen aangaan, kansen en mogelijkheden zien om te verbeteren, daar word ik blij van.

Samen leren, van en met elkaar!

Benieuwd naar hun gezichten? Zie onze teampagina.