Blog: ervaringen van een Verzorgende IG; Olympische Spelen

Combinatie werk, school en topsport.

 | SVOZ

Mijn naam is Romee Pol en ik ben 22 jaar oud. Ik ben werkzaam als Verzorgende IG in een revalidatiecentrum de Klimop in Harderwijk. Naast mijn werk heb ik een opleiding gevolgd tot GRZ (geriatrische revalidatie zorg) Verzorgende IG bij het SVOZ in Utrecht.  Ik geniet enorm veel van mijn werk en ik vind het elke dag weer een nieuwe uitdaging.

Ook in mijn privéleven hou ik erg van uitdagingen, ik doe namelijk aan trampolinespringen op het aller hoogste niveau. Ik doe dit al vanaf kleins af aan. Ik train 8 keer per week in Ermelo en Alkmaar. Elke dag train ik voor mijn doel in 2020: de Olympische Spelen in Tokyo.

Het is een druk leven, maar doordat ik het enorm leuk vind, is het goed te combineren. Op mijn werk heb ik een aangepast rooster zodat ik mijn trainingen kan volgen en wedstrijden kan doen.

Het is soms wel zwaar als je een drukke dag hebt gehad op je werk, maar als  ik ga trainen, is dit enorme ontspanning en kan ik mijn hoofd even leeg maken.

 | SVOZ

Ook elke dag ben ik aan het sporten in de sportschool en heb ik personal training. Ik heb ook een eigen fysiotherapeut wat erg belangrijk is bij mijn sport.

Hier kan ik dagelijks heen als ik klachten heb, om hierna weer goed door te kunnen trainen. Ik heb veel begeleiding, dit om optimaal te kunnen presteren. Nog een jaar hard trainen om mijn doel te bereiken, de Olympische Spelen!