SVOZ kwaliteitsgarantie©

 | SVOZSVOZ is sinds 1973 een begrip op het gebied van opleidingen en trainingen van medewerkers in de zorgsector. In die 48 jaar is SVOZ uitgegroeid tot de grootste particuliere onderwijsinstelling en de specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg. Onze opleidingen zijn actueel, flexibel, persoonlijk en praktijkgericht.

Een opleiding bij SVOZ biedt studenten een kwaliteitsgarantie bij de sollicitatie naar een baan in de zorg. Wij voldoen niet alleen aan de hoogste kwaliteitseisen, wij vinden het ook belangrijk dat onze kandidaten goed en praktijkgericht worden voorbereid op hun toekomstige baan.

Onze opleidingen en trainingen hebben kwaliteitsgarantie en zijn volledig gecertificeerd (SVOZ heeft onder andere het NRTO keurmerk en is geaccrediteerd voor haar branche-erkende opleidingen door het CZO). Zij komen daarom in aanmerking voor subsidie- en belastingvoordelen. Wij verzorgen al onze opleidingen ook op de gewenste locatie van de werkgever, zonder meerkosten en door heel Nederland.

Onze filosofie: meer dan een diploma!

 | SVOZInstellingen in de zorg willen namelijk niet alleen zorgmedewerkers die een diploma hebben behaald, maar die ook de juiste vaardigheden hebben. Individueel mensen ‘sterk’ maken, maar ook ervoor zorgen dat zij goed in groepsverband samen kunnen werken, vormt de kern van onze filosofie. Onze studenten krijgen dan ook individuele begeleiding waar nodig.

De opleidingen zijn praktijkgericht. Ons Opleidingscentrum heeft daarvoor alle voorzieningen. Bovendien werken wij intensief met werkgevers in de zorg samen om dagelijkse praktijk, innovatie in de zorg en opleiding goed op elkaar aan te laten sluiten. Daarnaast zorgen wij er voor dat zij vanuit dezelfde klas hun opleiding voltooien. Wij bouwen zo aan een teamspirit, die zich vertaalt in een slagingspercentage dat al jaren boven de 80% ligt.

Ook werken wij samen met partners in de zorg om hun visie op zorg te verwezenlijken. Vanuit hun dagelijkse praktijk, procedures, bedrijfscultuur en interne doelstellingen, zoals in het volgende voorbeeld bij AxionContinu:

Zekerheid en continuiteit

SVOZ biedt lesgarantie. Onze opleidingen, eenmaal gestart, gaan altijd door!

 | SVOZ

Meest recente (najaar 2018) beoordeling van de Onderwijsinspectie: op alle onderdelen ‘Goed’. Vraag bij vergelijk met andere zorgopleiders altijd naar de meest recente beoordeling door de Onderwijsinspectie.

Dat geldt zowel voor de opleidingen die worden gegeven in ons opleidingscentrum als voor opleidingen op locatie bij werkgevers (Incompany).

Ook hierbij gaan wij verder dan de Incompany opleiding zelf, wij denken graag mee met het HR-beleid van onze klanten. Tevens ondersteunen wij werkgevers bij de aanvraag van subsidie voor financiering van opleidingen.

Werken en leren in de zorg als zij-instromer?

In samenwerking met WIJ.ZORGEN biedt SVOZ nu zij-instromers de mogelijkheid een verkort werk-leertraject tot Verzorgende-IG te volgen.
WIJ.ZORGEN begeleidt bij de overstap naar de zorg. Werken en leren wordt gecombineerd, waarbij deelnemer ervaring op doet in de praktijk. Het landelijk erkend Verzorgend-IG diploma wordt in slechts 18 maanden behaald.
De deelnemer heeft baangarantie en hij of zij volgt een korte weg naar een betekenisvolle bijdrage in het leven van een ander.

Kwaliteit bereik je samen: Jouw mening telt!

‘Zorg’ is typisch iets wat je deelt en wat je steeds weer moet vernieuwen naar de veranderende omstandigheden waar verpleegkundigen en verzorgenden mee te maken hebben. Ook zijn we benieuwd naar de kwaliteitsstandaarden van anderen, zie bijvoorbeeld deze samenvatting van de V&VN. Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jouw mening over de kwaliteit van zorg-opleidingen. Wat vind jij belangrijk?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie