Organisatie

SVOZ, opleidingen in de zorg is gespecialiseerd in opleidingstrajecten voor medewerkers in de zorgsector. Wij staan voor kwaliteit, niet alleen als het gaat om onze leertrajecten en trainingen, maar in alle facetten van onze bedrijfsvoering. De opleidingen zijn al jarenlang goedgekeurd door de Inspectie van Onderwijs.

Contactonderwijs waarbij de sterke nadruk ligt op begeleid leren, is één van de kenmerken van het volwassenonderwijs. Deelnemers krijgen les van trainers en docenten die uit het vak komen of daar nog werkzaam in zijn. De praktijkgerichte benadering is dan ook terug te zien in de inhoud van de opleidingen. Onze trainers en docenten besteden veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en het (opnieuw) verkrijgen van studievaardigheden. Ook zoeken zij altijd naar een oplossing, die aansluit bij de persoonlijke kennis en vaardigheden van de deelnemers. Onze aanpak leidt tot zeer hoge slagingspercentages van 85% – 95%.

De zorgsector verandert constant en ontwikkelingen stoppen nooit. Om deze vernieuwingen bij te houden, zorgen wij ervoor dat het opleidingsaanbod constant geactualiseerd wordt. Samen met de trainers en docenten kijken we naar geschikte methodes binnen onze opleidingen. Door actief te zijn in verschillende platforms op het gebied van zorg en onderwijs, blijven we op de hoogte.

SVOZ is een niet-bekostigde onderwijsinstelling. Hierdoor bepalen we zelf wanneer de opleidingen starten. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat we zowel inhoudelijk als organisatorisch maatwerk aanbieden. Bij incompany trajecten bepalen we de startdatum in overleg met de opdrachtgever. Als het gaat om onze opleidingen met een open inschrijving zijn er meerdere startdata in een jaar.