Over ons

Marktleider

SVOZ, opleidingen in de zorg speelt al sinds 1973 een belangrijke rol in het opleiden en trainen van medewerkers in de zorgsector. In die jaren is SVOZ uitgegroeid tot één van de grootste particuliere onderwijsinstellingen en de specialist in het opleiden van medewerkers in de ouderenzorg.

Wij zijn marktleider in Incompany opleidingen in Nederland en verzorgen dus al onze opleiding op iedere gewenste locatie. Onze ‘open aanbod’ opleidingen en trainingen, waar iedere deelnemer zich zelfstandig voor kan inschrijven, verzorgen wij vanuit ons opleidingscentrum en skills-lab in Utrecht.

Onze opleidingen zijn actueel, flexibel, persoonlijk en praktijkgericht. Al deze kenmerken ziet u terug in de leertrajecten die SVOZ door heel Nederland aanbiedt, zowel incompany als in open inschrijving


Het MBO-College van SVOZ biedt verschillende versnelde én verkorte erkende mbo-opleidingen aan. Deze opleidingen zijn bedoeld voor (jong) volwassenen die werken of gaan werken in de zorgsector. De SVOZ Zorgacademie verzorgt hoogwaardige en resultaatgerichte specialisaties en managementopleidingen. SVOZ Training en Advies heeft een uitgebreid aanbod van trainingen die zijn gericht op de directe zorgverlening, management & coördinatie en opleiden & begeleiden.

Kwaliteit

SVOZ heeft verstand van zorg en onderwijs en deze kennis delen wij graag met onze deelnemers en opdrachtgevers. SVOZ staat voor kwaliteit en dat is terug te zien in de resultaten. Gemiddeld 95% van onze deelnemers haalt met succes de eindstreep!

Onze opleidingen en trainingen hebben kwaliteitsgarantie en zijn volledig gecertificeerd (SVOZ heeft onder andere het NRTO keurmerk en wordt geaccrediteerd voor haar branche-erkende opleidingen door het CZO). Zij komen daarom over het algemeen in aanmerking voor subsidie- en belastingvoordelen. Wij verzorgen al onze opleidingen ook op de gewenste locatie van de Werkgever, zonder meerkosten en door heel Nederland.

Ons team

SVOZ bestaat uit een team van professionals uit de zorg. Benieuwd naar wat SVOZ voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 030 26 26 185 of e-mail info@svoz.nl.

 
 

Werken bij SVOZ?

Bekijk onze vacatures voor meer informatie.