Incompany trainingen

 | SVOZ

 | SVOZ

Marktleider Incompany trainingen in de Zorg

In Nederland is SVOZ de absolute marktleider op het gebied van ‘Incompany trainingen’. Dit zijn interne, op locatie verzorgde trainingen in de Zorg.

 | SVOZ

Voordelen van een Incompany Training:

  • aansluiten bij uw eigen bedrijfscultuur
  • directe aanlsuiting bij de dagelijkse praktijk van uw organisatie
  • in een veilige omgeving, zonder deelnemers van concurrenten aansluiten bij bedrijfsinnovatie en inrichting van de organisatie
  • start op het door u gewenst moment

Een HRM professional van onze klant heeft veel invloed op de vorm en inhoud van de opleiding. Uw eigen dagelijkse praktijk, protocollen of zorgdossiers staan centraal in de training. We helpen ook mee aan maatwerk voor de financiële verantwoording van de HRM Manager:

SVOZ Subsidie-advies©

SVOZ adviseert en faciliteert bij uw subsidie-aanvraag. Wij werken samen met landelijk opererende accountantskantoren met een eigen adviespraktijk in subsidieverlening met als specialisme de ‘Zorg’. Opdrachtgevers schrikken vaak van de prijs van een incompany training, maar na aftrek van de te ontvangen subsidies blijkt vaak dat de opleidingskosten bijna geheel wegvallen! Overigens helpen wij ook bij het verkrijgen van regionale subsidiemogelijkheden zoals Sectorplan Plus of soms ook Europese werkgelegenheids- en stimuleringsfondsen.

HRM en Zorg

Daarnaast werken wij, desgewenst, pro-actief samen met de HRM-afdeling van onze opdrachtgevers  om per deelnemer maatwerk in opleiding en carrière-perspectief te creëren. SVOZ denkt mee in de vormgeving van het functiebouwwerk van de organisatie en adviseert in een stabiele (zij-)instroom van nieuwe medewerkers en opscholing van bestaand personeel. SVOZ kan participeren bij de selectiegesprekken van (zij)instromers en daarbij beoordelen wat de opleidingskansen zijn van de betreffende instromer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of een offerte op maat.