Incompany Opleidingen

‘..Kosten voor opleidingen via de werkgever worden bijna altijd voor het grootste gedeelte vergoed 

via landelijke en/of regionale subsidies!..’

Marktleider Incompany Opleidingen in de Zorg  | SVOZ

SVOZ is de absolute marktleider in Nederland op het gebied van Incompany opleidingen. Dit zijn interne, op locatie verzorgde opleidingen in de Zorg met SVOZ kwaliteitsgarantie©. Mede door haar grote netwerk aan gekwalificeerde docenten, hrm programma en subsidie-ondersteuning, is zij als enige in staat deze service op dit niveau in te vullen.

 | SVOZ

Organisaties als AxionContinu, Careyn, Amstelring en Fokus vragen onze docenten niet voor niets al jaren om hun personeel op hun locaties op te leiden.

De voordelen van een opleiding op locatie:

  • directe aansluiting bij de dagelijkse praktijk van uw organisatie
  • aansluiten bij uw eigen bedrijfscultuur
  • in een veilige omgeving, zonder deelnemers van concurrenten aansluiten bij bedrijfsinnovatie en inrichting van de organisatie
  • ze kunnen starten op het door u gewenst moment
  • profiteren van alle (stapelbare) subsidies voor zorgopleiding

Maatwerk

Als opdrachtgever hebt u veel invloed op de vorm en inhoud van de opleiding. Op verzoek verwerken wij eigen documenten als protocollen of zorgdossiers in de opleiding.

 | SVOZ

Wij werken, desgewenst, pro-actief samen met de HRM-afdeling van onze opdrachtgevers  om per deelnemer maatwerk in opleiding en carrière-perspectief te creëren. SVOZ denkt mee in de vormgeving van het functiebouwwerk van de organisatie en adviseert in een stabiele (zij-)instroom van nieuwe medewerkers en opscholing van bestaand personeel. SVOZ kan participeren bij de selectiegesprekken van (zij)instromers en daarbij beoordelen wat de opleidingskansen zijn van de betreffende instromer.

SVOZ Subsidie-advies©

SVOZ kan u adviseren en ondersteunen bij uw subsidie-aanvraag. Wij werken samen met landelijk opererende accountantskantoren met een eigen adviespraktijk in subsidieverlening met als specialisme de ‘Zorg’. Het subsidieklimaat is momenteel gunstig in Nederland. Opdrachtgevers schrikken vaak van de prijs van een incompany opleiding, maar na aftrek van de te ontvangen subsidies blijkt vaak dat de opleidingskosten bijna geheel wegvallen!

 | SVOZ

* NB : Aan dit rekenmodel kunnen geen rechten worden ontleent.

RekenvoorbeeldIncompany opleiding MBO Verpleegkundige

Op basis van 16 Deelnemers die 50 lesdagen verspreid over 2 jaar volgen.

‘Normale’ Opleidingskosten € 80.000,-
af: Subsidies (Uitgaande van een gemiddeld contract van 24u)
Subsidie Praktijkleren   16 x € 3.600,- € 57.600,-
Subsidie Stagefonds     16 x € 1.200,- € 19.200,-
Restbedrag   € 3.200,-    =    € 200,- per deelnemer*

Overigens helpen wij ook bij het verkrijgen van regionale subsidiemogelijkheden zoals Sectorplan Plus of ook Europese werkgelegenheids- en stimuleringsfondsen.

Vanuit de dagelijkse praktijk van onze klanten samenwerken. Vanuit hun procedures, bedrijfscultuur en interne doelstellingen helpen mee te bouwen aan een goede zorg, doen wij voor veel grote zorginstellingen, zoals in het volgende voorbeeld bij AxionContinu:

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden of een offerte op maat.